Rich Aucoin från Halifax i Canada ger oss den ultimata pepplåten med We’re in it together. Låten i sig handlar om att tillsammans kämpa för en bättre planet. Att mota klimatförändringarna och göra jorden till en bättre plats för alla igenom inkluderande oavsett kön, sexuell läggning eller ras.
För att skapa just känslan av gemenskap bjöd Rich in sina fans att sjunga över demoversionen vilket resulterade i en kör på 100 peroner.
Resultatet är underbart härligt och definitivt en låt som boostar dagen.

Popmuzik Lover Patreon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011