Bakom musikkollektivet Amarill hittar vi Eric Wictor, Erik Pettersson och Neimy. Efter att bland annat varit med på singeln Daning in the moonlight med Jubel är det nu dags för de tre vännerna att släppa under eget namn. Först ut är den somriga och lättsamma poplåten Trodde vi va rockstars. Där varma gitarrer och vissling skapar den där perfekta känslan av ledighet och just sommar.

Favoriter Apple Music

Om låten berättar de:

“Vi satt och funderade över den där tiden precis efter studenten, då när man inte hade några pengar och bara levde för dagen. Låten är en tillbakablick med glädje, till när man inte hade några problem utan bara levde livet.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.