Bakom musikkollektivet Amarill hittar vi Eric Wictor, Erik Pettersson och Neimy. Efter att bland annat varit med på singeln Daning in the moonlight med Jubel är det nu dags för de tre vännerna att släppa under eget namn. Först ut är den somriga och lättsamma poplåten Trodde vi va rockstars. Där varma gitarrer och vissling skapar den där perfekta känslan av ledighet och just sommar.

DOLBY ATMOS

Om låten berättar de:

“Vi satt och funderade över den där tiden precis efter studenten, då när man inte hade några pengar och bara levde för dagen. Låten är en tillbakablick med glädje, till när man inte hade några problem utan bara levde livet.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011