Göteborgsduon med den söta dinosaurien är tillbaka med ny singel.
Jag snackar såklart om Tintin Jönsson och Karl Prytz i DINO som idag släpper Vill ha deg. Denna gång får vi emotionell pop som bygger på synthar och moderna beats som mixas med mer organiska instrument som gitarr, bas och percussions.

POPMUZIK LOVER 2

Texten kretsar precis som i de tidigare två släppen kring kärlek. Denna gång om att träffa på någon man fortfarande har känslor för – och helt enkelt önska att den personen säger att den ”Vill ha dig”. För vem har inte känt just precis så inför den där personen ens hjärta fortfarande rusar i slag av, trots att personen i fråga inte känner samma?

Än en gång lysande pop med dessa begåvade pop-skapare. Vill ha dig är skriven, producerad och mixad av duon själva och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011