Göteborgsduon med den söta dinosaurien är tillbaka med ny singel.
Jag snackar såklart om Tintin Jönsson och Karl Prytz i DINO som idag släpper Vill ha deg. Denna gång får vi emotionell pop som bygger på synthar och moderna beats som mixas med mer organiska instrument som gitarr, bas och percussions.

Popmuzik Lover

Texten kretsar precis som i de tidigare två släppen kring kärlek. Denna gång om att träffa på någon man fortfarande har känslor för – och helt enkelt önska att den personen säger att den ”Vill ha dig”. För vem har inte känt just precis så inför den där personen ens hjärta fortfarande rusar i slag av, trots att personen i fråga inte känner samma?

Än en gång lysande pop med dessa begåvade pop-skapare. Vill ha dig är skriven, producerad och mixad av duon själva och du hör resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.