Göteborgsduon med den söta dinosaurien är tillbaka med ny singel.
Jag snackar såklart om Tintin Jönsson och Karl Prytz i DINO som idag släpper Vill ha deg. Denna gång får vi emotionell pop som bygger på synthar och moderna beats som mixas med mer organiska instrument som gitarr, bas och percussions.

Apple Music

Texten kretsar precis som i de tidigare två släppen kring kärlek. Denna gång om att träffa på någon man fortfarande har känslor för – och helt enkelt önska att den personen säger att den ”Vill ha dig”. För vem har inte känt just precis så inför den där personen ens hjärta fortfarande rusar i slag av, trots att personen i fråga inte känner samma?

Än en gång lysande pop med dessa begåvade pop-skapare. Vill ha dig är skriven, producerad och mixad av duon själva och du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.