Vi har nog alla ibland tittat oss i spegeln utan att vara helt nöjda. Ibland känner du dig inte tillräckligt snygg, kläderna sitter för tajt, nya rynkor har tillkommit eller en finne lyser starkt i din panna. Där och då kanske man tror att man är den fulaste personen på jorden, till skillnad från alla perfekta människor som framställs på sociala medier. Men en dag tröttnar du på alla negativa och destruktiva tankar om dig själv, och inser att det kan finnas andra människor som känner precis som du. Att andra människor även dom kämpar för att hålla sig uppe, men ändå trycker ner sig själva.

Följ på Apple Music

Det är dags att göra upp med dig själv nu! Acceptera dig själv och bli kär i dig själv! Det är budskapet Camilla North sänder i nya singeln In love with me. Här krossas alla ideér om en negativa och destruktiva självbild och vi uppmanas att försöka bli den bästa versionen av oss. Just då blir det lättare att bli kär i andra.

Melodin är catchy och produktionen eklektisk och energifylld. Det känns fräscht och modernt med ett härligt grove och kraftfulla sång. En helt perfekt låt för poplistorna på samtliga streaming-plattformar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011