Vi har nog alla ibland tittat oss i spegeln utan att vara helt nöjda. Ibland känner du dig inte tillräckligt snygg, kläderna sitter för tajt, nya rynkor har tillkommit eller en finne lyser starkt i din panna. Där och då kanske man tror att man är den fulaste personen på jorden, till skillnad från alla perfekta människor som framställs på sociala medier. Men en dag tröttnar du på alla negativa och destruktiva tankar om dig själv, och inser att det kan finnas andra människor som känner precis som du. Att andra människor även dom kämpar för att hålla sig uppe, men ändå trycker ner sig själva.

Popmuzik Popcast

Det är dags att göra upp med dig själv nu! Acceptera dig själv och bli kär i dig själv! Det är budskapet Camilla North sänder i nya singeln In love with me. Här krossas alla ideér om en negativa och destruktiva självbild och vi uppmanas att försöka bli den bästa versionen av oss. Just då blir det lättare att bli kär i andra.

Melodin är catchy och produktionen eklektisk och energifylld. Det känns fräscht och modernt med ett härligt grove och kraftfulla sång. En helt perfekt låt för poplistorna på samtliga streaming-plattformar.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.