Vem gillar inte en anti-drop refräng!? Darla Jade visar vart skåpet ska stå när hon ger oss den elektroniskt drivna singeln Broken Armour. Här talar artisten om själv-läkning insvept i elektropopljud som för tankarna till new wave. Vilket också markerar de nya riktningen för hennes kommande släpp.

Dolby Atmos

Broken Armour är ett spår som jag skrev förra året i lockdown över zoom med min producent Imad Salhi, så fort vi skrev den visste jag att jag ville släppa den! Det är lite konstigt eftersom vi skrev låten och sedan några månader senare gick jag igenom en tid där jag var troligt känslomässig. Den här låten talar verkligen till mig mer än när vi skrev den första gången!”

Darla Jade

Broken Armour är en sorglig men ändå hoppfull, den markerar första låten från en EP med sex spår och kommer att släppas dagarna efter att hon fått BBC Radio 1:s Introducing Track of The week-plats. 

Tidigare släpp har sett stort stöd från Spotify-stöd på New Music Friday, New Pop UK samt fått stöd från BBC Radio 1, BBC Radio 2 och Billboard

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.