Vem gillar inte en anti-drop refräng!? Darla Jade visar vart skåpet ska stå när hon ger oss den elektroniskt drivna singeln Broken Armour. Här talar artisten om själv-läkning insvept i elektropopljud som för tankarna till new wave. Vilket också markerar de nya riktningen för hennes kommande släpp.

Broken Armour är ett spår som jag skrev förra året i lockdown över zoom med min producent Imad Salhi, så fort vi skrev den visste jag att jag ville släppa den! Det är lite konstigt eftersom vi skrev låten och sedan några månader senare gick jag igenom en tid där jag var troligt känslomässig. Den här låten talar verkligen till mig mer än när vi skrev den första gången!”

Darla Jade

Broken Armour är en sorglig men ändå hoppfull, den markerar första låten från en EP med sex spår och kommer att släppas dagarna efter att hon fått BBC Radio 1:s Introducing Track of The week-plats. 

Tidigare släpp har sett stort stöd från Spotify-stöd på New Music Friday, New Pop UK samt fått stöd från BBC Radio 1, BBC Radio 2 och Billboard

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.