PLANT är en artist med rötterna i Portland, USA, men som numera bor i London.
Här debuterar artisten med singeln Aftershock som är skriven tillsammans med Stefan Abingdon, som även producerat låten. Med Aftershock bjuds vi på medryckande elektropop med skön melodi och pumpande beats som var riktigt läckra.

Popmuzik Podcast

Låten skrev PLANT efter en bråk med sin partner som artisten sedan aldrig riktigt kom över.

”Det fick mig att tänka, när vi har dessa bråk, var tar våra ord vägen efter att de uttrycks? Vem är ansvarig för deras efterklang – talaren eller lyssnaren? Jag vet inte om jag hittade ett svar, men att skriva om det gav mina sårade känslor den röst de behövde för att höras.”

PLANT

Aftershock är första i raden av låtar som PLANT planerar att släppa under 2022, så håll utkik efter mer om denna faller dig i smaken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.