PLANT är en artist med rötterna i Portland, USA, men som numera bor i London.
Här debuterar artisten med singeln Aftershock som är skriven tillsammans med Stefan Abingdon, som även producerat låten. Med Aftershock bjuds vi på medryckande elektropop med skön melodi och pumpande beats som var riktigt läckra.

Apple Music Svensk Pop

Låten skrev PLANT efter en bråk med sin partner som artisten sedan aldrig riktigt kom över.

”Det fick mig att tänka, när vi har dessa bråk, var tar våra ord vägen efter att de uttrycks? Vem är ansvarig för deras efterklang – talaren eller lyssnaren? Jag vet inte om jag hittade ett svar, men att skriva om det gav mina sårade känslor den röst de behövde för att höras.”

PLANT

Aftershock är första i raden av låtar som PLANT planerar att släppa under 2022, så håll utkik efter mer om denna faller dig i smaken.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.