Virvlande disco är vad som erbjuds när Private Agenda ger oss i Dressed in Velvet, andra singeln från bandets kommande album A Mannequin. Till sköna basgångar och svävande sång ger de oss hänförande melodier. 

Popmuzik Lover

”Vi har alltid föreställt oss att den här låten skulle vara som ett stor avslöjande till vår andra akt av en pjäs. Det är trots allt det första spåret på B-sidan av albumet. Flamboyant och glamoröst från början, men med ett mjukt, intimt centrum. Musikaliskt går det tillbaka till några av våra tidigare släpp som Freefalling och Instinct.” 

Private Agenda

Influerad av Alexis Taylor, Bullion och Tears for Fears, kontrasterar Dressed in Velvet mognad och osäkerhet visdom och framtidsvision. Men samtidigt med eftertänksamhet om vår personliga tillväxt. Dressed in Velvet följer albumet Neo-Nostalgia som fick tidigt stöd från BBC6music

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.