Amerikanska India Thieriot sjunger om spänningen över att flytta till New York City och träffa nya människor. Men ändå, omgiven av vänner, känna sig ensam. 

Nordiska Favoriter

”Det finns alltid en press att gå ut och ”vara någon”. Det känns som att om du inte hänger med kommer du att bli kvar. Jag försökte fånga känslan av att behöva gå ut och festa för att behålla en viss social ställning och samtidigt bli beroende av att festa för att inte övertänka hur jävlig den cykeln egentligen är.”

India Thieriot

India berör ett viktigt ämna i The only time och vad är popmusik om möjligheten att blanda meningsfull text med catchy melodier och produktion. Uppklädd i en skrud av mjuka syntar och ett drivande rakt beats ger artisten oss en mid-tempo låt som är som bomull för öronen och meningsfullhet för själen. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.