Amerikanska India Thieriot sjunger om spänningen över att flytta till New York City och träffa nya människor. Men ändå, omgiven av vänner, känna sig ensam. 

Popmuzik Podcast

”Det finns alltid en press att gå ut och ”vara någon”. Det känns som att om du inte hänger med kommer du att bli kvar. Jag försökte fånga känslan av att behöva gå ut och festa för att behålla en viss social ställning och samtidigt bli beroende av att festa för att inte övertänka hur jävlig den cykeln egentligen är.”

India Thieriot

India berör ett viktigt ämna i The only time och vad är popmusik om möjligheten att blanda meningsfull text med catchy melodier och produktion. Uppklädd i en skrud av mjuka syntar och ett drivande rakt beats ger artisten oss en mid-tempo låt som är som bomull för öronen och meningsfullhet för själen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.