Två av världens absolut största artister och därtill Grammy-vinnare Dua Lipa och Megan Thee Stallion släpper singel Sweetest Pie med tillhörande video. En videon är regisserad av Dave Meyers (Kendrick Lamar, Drake, Ariana Grande och Taylor Swift) vars koncept är taget från den klassiska sagan Hans och Greta. Men istället för godis befinner de sig i ett rum gjort av rumpor. Vilket är Megans signum och markerar första teasern från artistens kommande album.

Svensk Pop

Låten blandar det bästa av två världar sköna R&B/soul-ackord och rytmer med nostalgisk disco. Dua lipa står för hooken och Megan för starka rap-verser. Luktar det hit kanske? 

Självklart har Zane LoweApple Music gjort en intervju med Megan inför släppet. Det är ju ändå plattformen för den verkliga musikälskaren.
Du kan se intervjun här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.