Londonbaserade duon Dolores Forever släpper tredje singeln Baby Teeth

Popmuzik Popcast

Ljudmässigt nickar låten med indiegitarrer, live-trummor och en stark hook. Därtill gömmer sig en hel del glittrande syntar i bakgrunden som förstärker helheten till en riktigt stark lyssning. 

Baby Teeth är ett brev till våra yngre jag, som trodde att de inte visste någonting, och förmodligen inte visste det, men det är OK. Det gör vi fortfarande inte riktigt, men vi har åtminstone växt ur den smärtsamma lusten att förvandla varje aspekt av vår karaktär till att bli omtyckta. Det här är en ode till den där cocktailen av osäkerhet och bravader från ungdomar, som säger oroa dig inte så mycket, du har det bra, lev ditt liv och lär dig vem du är.”

Dolores Forever

Insvept i en 90-tals doftande skrud är den aktuella singeln uppföljare till deras släpp Kilimanjaro och Party In My Mind, som har fått stöd från tastemakers runtom i världen och även på Spotifys New Music Friday.

Duon består av nära vänner Hannah Wilson (från Yorkshire) och Julia Fabrin (från Köpenhamn). De två träffades på taket av en hemmafest i London, där de båda för tillfället är baserade, och lovade att utforska deras ömsesidiga kärlek till MUNA, Stevie Nicks och allt däremellan.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.