Londonbaserade duon Dolores Forever släpper tredje singeln Baby Teeth

Svensk Pop

Ljudmässigt nickar låten med indiegitarrer, live-trummor och en stark hook. Därtill gömmer sig en hel del glittrande syntar i bakgrunden som förstärker helheten till en riktigt stark lyssning. 

Baby Teeth är ett brev till våra yngre jag, som trodde att de inte visste någonting, och förmodligen inte visste det, men det är OK. Det gör vi fortfarande inte riktigt, men vi har åtminstone växt ur den smärtsamma lusten att förvandla varje aspekt av vår karaktär till att bli omtyckta. Det här är en ode till den där cocktailen av osäkerhet och bravader från ungdomar, som säger oroa dig inte så mycket, du har det bra, lev ditt liv och lär dig vem du är.”

Dolores Forever

Insvept i en 90-tals doftande skrud är den aktuella singeln uppföljare till deras släpp Kilimanjaro och Party In My Mind, som har fått stöd från tastemakers runtom i världen och även på Spotifys New Music Friday.

Duon består av nära vänner Hannah Wilson (från Yorkshire) och Julia Fabrin (från Köpenhamn). De två träffades på taket av en hemmafest i London, där de båda för tillfället är baserade, och lovade att utforska deras ömsesidiga kärlek till MUNA, Stevie Nicks och allt däremellan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.