Londonbaserade duon Dolores Forever släpper tredje singeln Baby Teeth

Ljudmässigt nickar låten med indiegitarrer, live-trummor och en stark hook. Därtill gömmer sig en hel del glittrande syntar i bakgrunden som förstärker helheten till en riktigt stark lyssning. 

Baby Teeth är ett brev till våra yngre jag, som trodde att de inte visste någonting, och förmodligen inte visste det, men det är OK. Det gör vi fortfarande inte riktigt, men vi har åtminstone växt ur den smärtsamma lusten att förvandla varje aspekt av vår karaktär till att bli omtyckta. Det här är en ode till den där cocktailen av osäkerhet och bravader från ungdomar, som säger oroa dig inte så mycket, du har det bra, lev ditt liv och lär dig vem du är.”

Dolores Forever

Insvept i en 90-tals doftande skrud är den aktuella singeln uppföljare till deras släpp Kilimanjaro och Party In My Mind, som har fått stöd från tastemakers runtom i världen och även på Spotifys New Music Friday.

Duon består av nära vänner Hannah Wilson (från Yorkshire) och Julia Fabrin (från Köpenhamn). De två träffades på taket av en hemmafest i London, där de båda för tillfället är baserade, och lovade att utforska deras ömsesidiga kärlek till MUNA, Stevie Nicks och allt däremellan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.