Nadia Kamrath skriver mjuka och sårbara indiepoplåtar fyllda med drömska hooks och melodier. Låtskrivandet är hennes absoluta favoritsyssla och något hon har gjort sedan hon kan minnas. 

Popmuzik Podcast

Mina föräldrar har gamla videor där jag hittar på texter och sjunger löjligt innan jag ens visste hur jag skulle skriva. Under alla år sedan dess har jag fyllt anteckningsböcker och anteckningsböcker med mina ord. Jag älskar att berätta historier om mina upplevelser och tolkningar av kärlek i dess mest ömtåliga tillstånd. 

Nadia Kamrath

Den ömsinta singeln Seven steps behind you berättar historien om en stormig kärlekssaga där kärleken som man söker är utom räckhåll. Låten inleds med frodiga gitarrer, barytongitarr och hjärtskärande fioler. Översvämmad av mjuk melankoli och inslag av drömpop, indie-rock och indie-folk är detta en låt som drömlikt omfamnar ens sinnen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.