Nu drar vi upp volymen rejält och dansar loss till låten Easy Kiss. 

DOLBY ATMOS

Wolfgang Lohr är den Berlinbaserad producenten, kompositören, remixeren och artisten karriär sträcker sig långt tillbaka och omfattar en mängd olika musikaliska projekt. Född i Bad Segeberg och uppvuxen i Lübeck flyttade han till Berlin 2007 och dök rakt in i dess färgstarka och blomstrande elektroscen. Utöver sina musikaliska talanger har han grundat musikbloggen FDF samt skapat house-labeln Electro Swing Thing som blivit ett hem för den mångsidiga cross-over-genren och förstärker rösterna till dess akter. 

Första singel för 2022 är tillsammans med EDM-Pop-gruppen DELADAP som tillsammans välkomnar klubbsäsong extra varmt. Allt det vi upplevt under lock-down-livet ska här dansas bort. Med en four on the floor-beat, medryckande saxofoner och ett jäkla swing bjuds vi in till det det förtjusande 40-talet med en modern touch. Tänk en uppdaterad version av Yolanda Be Cools klassiker We no speak Americao, så har du känslan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011