Couch Prints är Jayanna Roberts, Brandon Tong och Jacob Truax gemensamma kreativa utlopp och för sin musik. Från början skapades bandet från olika lägenheter runtom i hela världen, men tillslut fann de varandra i New York. Deras glänsande ljudlandskap och unika texter skapar en värld av sammanflätade öden medan gruppens popkänslighet fungerar som porten genom vilken du upptäcker deras musikaliska värld. Nu är de tillbaka med andra singeln från en kommande sex spår lång mixtape. I Horsepower får vi atmosfärsik indie med sköna svalland rytmer.

Dolby Atmos

Horsepower, som namnet antyder, är en låt om bilar. I kölvattnet av en global pandemi som helt drog isär våra föreställningar om vad stabilitet är, finns det en parallell i hur bilolyckor stör så många av våra liv. Vi vill att världen ska ha en rytm vi kan hålla oss till, men i slutändan är kaoset för kraftfullt.” 

Couch Prints
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.