Precis som de senaste släppen från Adele och Kacey Musgraves, följer Jaclyn Bradley senaste släpp separationen av hennes äktenskap.  

”Jag har hållit fast vid den här låten ett tag. Skrivarprocessen skedde från en mörk plats. Jag tror att jag försenade utgivningen lite eftersom den är djupt personlig och jag behövde att låten bara skulle tillhöra mig ett tag… men med tiden, helande och förlåtelse är jag redo att dela den från en plats av ljus och att ansluta till andra genom musik igen.”

Jaclyn Bradley

Artisten tillägger att lyssnaren bör vara beredd på att höra en låt som gräver djupt och bjuder in till stark själsforskning. Love Killer visar upp en ny mer utvecklad sida av singer-songwritern i Bradley. Där hon är nu i livet har hon lärt sig oroligt mycket om sig själv och sin tillvaro. 

”Det har funnits filmer och låtar som jag inte riktigt förstod förrän jag återbesökte dem som vuxen.  Det finns låtar som du inte kan skriva förrän du har haft upplevelsen. Genom att leva genom smärta, gå igenom den, äga saker och återupptäcka mig själv har mitt hjärta blivit öppet och jag är tacksam.”

Jaclyn Bradley

Resultatet blir rörande, starkt och översvallande med känslor. Precis så som artisten vill att vi ska känna. Produktionen är organiskt hållen och reverbet stort och fylligt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.