Precis som de senaste släppen från Adele och Kacey Musgraves, följer Jaclyn Bradley senaste släpp separationen av hennes äktenskap.  

Favoriter Apple Music

”Jag har hållit fast vid den här låten ett tag. Skrivarprocessen skedde från en mörk plats. Jag tror att jag försenade utgivningen lite eftersom den är djupt personlig och jag behövde att låten bara skulle tillhöra mig ett tag… men med tiden, helande och förlåtelse är jag redo att dela den från en plats av ljus och att ansluta till andra genom musik igen.”

Jaclyn Bradley

Artisten tillägger att lyssnaren bör vara beredd på att höra en låt som gräver djupt och bjuder in till stark själsforskning. Love Killer visar upp en ny mer utvecklad sida av singer-songwritern i Bradley. Där hon är nu i livet har hon lärt sig oroligt mycket om sig själv och sin tillvaro. 

”Det har funnits filmer och låtar som jag inte riktigt förstod förrän jag återbesökte dem som vuxen.  Det finns låtar som du inte kan skriva förrän du har haft upplevelsen. Genom att leva genom smärta, gå igenom den, äga saker och återupptäcka mig själv har mitt hjärta blivit öppet och jag är tacksam.”

Jaclyn Bradley

Resultatet blir rörande, starkt och översvallande med känslor. Precis så som artisten vill att vi ska känna. Produktionen är organiskt hållen och reverbet stort och fylligt.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.