Precis som de senaste släppen från Adele och Kacey Musgraves, följer Jaclyn Bradley senaste släpp separationen av hennes äktenskap.  

Popmuzik in Dolby Atmos

”Jag har hållit fast vid den här låten ett tag. Skrivarprocessen skedde från en mörk plats. Jag tror att jag försenade utgivningen lite eftersom den är djupt personlig och jag behövde att låten bara skulle tillhöra mig ett tag… men med tiden, helande och förlåtelse är jag redo att dela den från en plats av ljus och att ansluta till andra genom musik igen.”

Jaclyn Bradley

Artisten tillägger att lyssnaren bör vara beredd på att höra en låt som gräver djupt och bjuder in till stark själsforskning. Love Killer visar upp en ny mer utvecklad sida av singer-songwritern i Bradley. Där hon är nu i livet har hon lärt sig oroligt mycket om sig själv och sin tillvaro. 

”Det har funnits filmer och låtar som jag inte riktigt förstod förrän jag återbesökte dem som vuxen.  Det finns låtar som du inte kan skriva förrän du har haft upplevelsen. Genom att leva genom smärta, gå igenom den, äga saker och återupptäcka mig själv har mitt hjärta blivit öppet och jag är tacksam.”

Jaclyn Bradley

Resultatet blir rörande, starkt och översvallande med känslor. Precis så som artisten vill att vi ska känna. Produktionen är organiskt hållen och reverbet stort och fylligt.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.