Mörkt, melankoliskt och dystopiskt. Tashkii tar med oss till en elektronisk värld av ärlighet och råhet. Singeln Ugly Choices inspireras av en personlig upplevelse av att vara i ett giftigt förhållande och genomgå övergrepp i hemmet. 

Popmuzik Podcast

”Jag ville använda filmiska ljudeffekter för att förmedla situationens råhet och verklighet.”

Tashkii

Artisten har lyckats bygga upp en nästan filmisk ljudbild som är intresseväckande och bombastisk. 

För tillfället är sångaren baserad i Vancouver, Kanada men uppvuxen i Ryssland. Redan vid 13 års ålder hade Tashkii genomgått en klassisk och jazz – inriktad musikutbildning. Huvudinstrumentet är piano men numera titulerar sig även artisten producent efter att ha tagit examen från Nimbus School of Recording, med huvudfokus på musikproduktion. Utöver det faktum att det finns ytterligare en kandidatexamen i straffrätt samt svart bälte i Taekwondo. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.