Det är radiotystnad mellan Ceara Cavalieri och hennes ex i nya pop-punk doftande singeln Radio Silence

Favoriter Apple Music

”Jag skrev den här låten om en kille som jag hade dejtat i ungefär 8 månader som helt plötsligt försvann utan att säga något. Det är en så konstig känsla när du är van vid att prata med någon varje dag och sedan från ingenstans är det bara fullständig ”radiotystnad” från deras sida. Jag vet att de flesta har upplevt något liknande och det kan verkligen få dig att känna dig nere, särskilt utan att få någon avslutningen. Om du går igenom något liknande eller har upplevt något liknande så är det här definitivt en låt som du kan skrika i din bil till.”

Ceara Cavalieri

Galloperande trummor och en knivskarp popmelodi skapar en explosionsartad lyssning med extra allt.

Ceara Cavalieri är den 26-årig singer/songwriter från södra Kalifornien som efter att ha tagit examen från UCLA med en major i psykologi ägnat sig åt att skriva musik på heltid. Hennes kärlek till musik har funnits sedan tre års ålder, där hon hittade sin röst och inte ville sluta sjunga. I tonåren började hon med låtskrivande som ett sätt att uttrycka sina tankar och känslor men hennes blyghet satte förhinder. Med sex singelsläpp hittills har Cavalieri skapat sitt eget distinkta sound av otroligt smittsam och uppriktigt relaterbar poprockmusik.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.