Det är radiotystnad mellan Ceara Cavalieri och hennes ex i nya pop-punk doftande singeln Radio Silence

Följ på Apple Music

”Jag skrev den här låten om en kille som jag hade dejtat i ungefär 8 månader som helt plötsligt försvann utan att säga något. Det är en så konstig känsla när du är van vid att prata med någon varje dag och sedan från ingenstans är det bara fullständig ”radiotystnad” från deras sida. Jag vet att de flesta har upplevt något liknande och det kan verkligen få dig att känna dig nere, särskilt utan att få någon avslutningen. Om du går igenom något liknande eller har upplevt något liknande så är det här definitivt en låt som du kan skrika i din bil till.”

Ceara Cavalieri

Galloperande trummor och en knivskarp popmelodi skapar en explosionsartad lyssning med extra allt.

Ceara Cavalieri är den 26-årig singer/songwriter från södra Kalifornien som efter att ha tagit examen från UCLA med en major i psykologi ägnat sig åt att skriva musik på heltid. Hennes kärlek till musik har funnits sedan tre års ålder, där hon hittade sin röst och inte ville sluta sjunga. I tonåren började hon med låtskrivande som ett sätt att uttrycka sina tankar och känslor men hennes blyghet satte förhinder. Med sex singelsläpp hittills har Cavalieri skapat sitt eget distinkta sound av otroligt smittsam och uppriktigt relaterbar poprockmusik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011