Du känner kanske ingen både ansiktet och rösten från popduon Max Morànge som jag skrivit om här i bloggen vid ett antal tillfällen. Men nu är det äntligen dags för Maria Wallinder att släppa sin debut som soloartist i form av singeln Precis som du.

Här bjuder Maria oss på en behaglig och vacker folk-poplåt där sångerskan sjunger om livets skiftningar. Hur man kan vara sprudlande glad ena stunden men också bära på en inre sorg och svärta. Precis som du också gör.
Vackra formuleringar och ett snyggt arrangemang målar upp låten till en behaglig visa som tar upp livets beg- och dalbana.

Maria Wallinder har under många år valt att stå i bakgrunden som musiker och låtskrivare. Men har med åren hittat en starkare säkerhet i sig själv och valt att ta mer plats. En plats hon så väl förtjänar när hon här äntligen tar steget fullt ut och släpper sin debutsingel.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.