Du känner kanske ingen både ansiktet och rösten från popduon Max Morànge som jag skrivit om här i bloggen vid ett antal tillfällen. Men nu är det äntligen dags för Maria Wallinder att släppa sin debut som soloartist i form av singeln Precis som du.

Covered PSB

Här bjuder Maria oss på en behaglig och vacker folk-poplåt där sångerskan sjunger om livets skiftningar. Hur man kan vara sprudlande glad ena stunden men också bära på en inre sorg och svärta. Precis som du också gör.
Vackra formuleringar och ett snyggt arrangemang målar upp låten till en behaglig visa som tar upp livets beg- och dalbana.

Maria Wallinder har under många år valt att stå i bakgrunden som musiker och låtskrivare. Men har med åren hittat en starkare säkerhet i sig själv och valt att ta mer plats. En plats hon så väl förtjänar när hon här äntligen tar steget fullt ut och släpper sin debutsingel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011