Du känner kanske ingen både ansiktet och rösten från popduon Max Morànge som jag skrivit om här i bloggen vid ett antal tillfällen. Men nu är det äntligen dags för Maria Wallinder att släppa sin debut som soloartist i form av singeln Precis som du.

Popmuzik Popcast

Här bjuder Maria oss på en behaglig och vacker folk-poplåt där sångerskan sjunger om livets skiftningar. Hur man kan vara sprudlande glad ena stunden men också bära på en inre sorg och svärta. Precis som du också gör.
Vackra formuleringar och ett snyggt arrangemang målar upp låten till en behaglig visa som tar upp livets beg- och dalbana.

Maria Wallinder har under många år valt att stå i bakgrunden som musiker och låtskrivare. Men har med åren hittat en starkare säkerhet i sig själv och valt att ta mer plats. En plats hon så väl förtjänar när hon här äntligen tar steget fullt ut och släpper sin debutsingel.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.