Efter singlarna Sluta aldrig ge mig allt du ger mig, Feber och Du lyser är det nu dags för Piteå-sonen Filip Lundgren att äntligen släppa EP:n En Plats Ingen Ska Hitta Till. En EP där artisten samlat dessa tre låtar tillsammans med titelspåret och den avslutande låren Orden.
Det var 2015 som Filip släppte sitt debutalbum Där Inget Annat Finns och efter det har han släppt nya singlar regelbundet, samt varit del av duon Verkligheten tillsammans med Edwin Ekstedt.
Men efter en liten skrivsvacka så hittade han tillbaka till sig själv igen och med det kunde han sammanställa nya egna låtar som då tillsammans skapade EP:n En Plats Ingen Ska Hitta Till.

Nordiska Favoriter

Låtarna på EP:n andas indierock och spel-glädje. Det är energi och tyngd, som på inledande titelspåret där Filip sjunger om just en plats ingen ska hitta till, där tankar och känslor som stängts inne finns och som inte ska komma ut även om de kanske borde för ens eget bästa. Ibland är låtarna härligt lekfulla, som på singeln Sluta aldrig ge mig allt du ger mig, som är en hyllningslåt till en levande relation som fortsätter utvecklas. Med andra ord en bra balans mellan pop och rock med låtarnas melodiska arrangemang.
Snyggast är dock avslutande Orden. En episk arenalåt som får oss att minnas de bättre stunderna med Kent. Det lär blir Filips nya paradnummer under kommande konserter. Det känns liksom redan nu som en perfekt avslutning av en konsert.

EPn är skriven, inspelad, producerad och mixad av Filip Lundgren själv och ges ut på den egna labeln Septembernatt Records i samproduktion med BD Pop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011