Svenska Bläck sjunger om dysfunktionella sociala relationer i låten Sauvage från kommande EPn. Insvept i en mörk produktion med ett drivande beat och explosiva atmosfäriska refränger blandar artisten klanderfritt Hip-Hop, R&B och Pop.

POPMUZIK LOVER 2

Sauvage handlar om den smärta som åsamkas av upplevelsen av en dysfunktionell social relation. Det är enkelt att hamna i skuggan av det förflutna, fastna i tankar om varför saker inte funkade och vad som faktiskt funkade, framtiden blir på ett sätt förankrad i det förflutna. Jag ville beskriva den desperata viljan att släppa taget, och hur detta ofta kan vara så obarmhärtigt svårt att realisera.”

Bläck

I stark kontrast till den lättsamma atmosfären i Bläcks senaste singel Himlavalv tar Sauvage en dystopisk vändning.

“Personligen är låten en musikalisk beskrivning av vissa emotionella skuggor som jag kan falla in i när jag tänker på vissa personer. Det är lätt att romantisera om det förgångna, svårare att se det för vad det är.”

Bläck

Vem är Bläck då? Bläck är soloprojektet av sångaren och musikern Oliver Berger annars känd som den ena halvan av duon Regimen. Artistkonceptet Bläck utgör en plats för Oliver Berger att uttrycka sig med ärliga och poetiska texter. Känslomässigt och tillgängligt för alla, i en fusion av de genres som står till grund för hans inspiration.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011