Svenska Bläck sjunger om dysfunktionella sociala relationer i låten Sauvage från kommande EPn. Insvept i en mörk produktion med ett drivande beat och explosiva atmosfäriska refränger blandar artisten klanderfritt Hip-Hop, R&B och Pop.

Sauvage handlar om den smärta som åsamkas av upplevelsen av en dysfunktionell social relation. Det är enkelt att hamna i skuggan av det förflutna, fastna i tankar om varför saker inte funkade och vad som faktiskt funkade, framtiden blir på ett sätt förankrad i det förflutna. Jag ville beskriva den desperata viljan att släppa taget, och hur detta ofta kan vara så obarmhärtigt svårt att realisera.”

Bläck

I stark kontrast till den lättsamma atmosfären i Bläcks senaste singel Himlavalv tar Sauvage en dystopisk vändning.

“Personligen är låten en musikalisk beskrivning av vissa emotionella skuggor som jag kan falla in i när jag tänker på vissa personer. Det är lätt att romantisera om det förgångna, svårare att se det för vad det är.”

Bläck

Vem är Bläck då? Bläck är soloprojektet av sångaren och musikern Oliver Berger annars känd som den ena halvan av duon Regimen. Artistkonceptet Bläck utgör en plats för Oliver Berger att uttrycka sig med ärliga och poetiska texter. Känslomässigt och tillgängligt för alla, i en fusion av de genres som står till grund för hans inspiration.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.