Född och uppvuxen i LA och började Jackson Guthy spela piano när han var fyra år gammal och har inte saktat ner sedan dess. År demos översvämmade hans telefons anteckningar där pommes-emojin betecknade favoritljudklippen. Dessa klipp började allteftersom ta form när han började skriva låtar och spela in. Nu, efter år av att förfina sitt sound och släpptes debut-EP:n Stories 2019 och artisten förbereder sig för mycket mer musik 2022.

Nordiska Favoriter

”Jag skrev Like I did om en punkt i ett förhållande när du kan känna att personen du bryr dig om glider undan och det inte finns mycket du kan göra för att fixa det. Du börjar tänka på de gånger du verkligen var lycklig eller kär och i det finns en känsla av frid att veta att du kunde ge någon så mycket lycka vid ett tillfälle, även om du inte gör det längre.” 

Jackson Guthy

Med en raspig röst och stark inlevelse vill Jackson Guthy att du ska känna smärtan när han sjunger. Den glädje, tröst och trygghet som en gång fanns tillhör en försvunnen tid på Like I Did. Rörande, vackert och avskalat. Det här är melodisk ballad-pop när den är som allra bäst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011