Född och uppvuxen i LA och började Jackson Guthy spela piano när han var fyra år gammal och har inte saktat ner sedan dess. År demos översvämmade hans telefons anteckningar där pommes-emojin betecknade favoritljudklippen. Dessa klipp började allteftersom ta form när han började skriva låtar och spela in. Nu, efter år av att förfina sitt sound och släpptes debut-EP:n Stories 2019 och artisten förbereder sig för mycket mer musik 2022.

”Jag skrev Like I did om en punkt i ett förhållande när du kan känna att personen du bryr dig om glider undan och det inte finns mycket du kan göra för att fixa det. Du börjar tänka på de gånger du verkligen var lycklig eller kär och i det finns en känsla av frid att veta att du kunde ge någon så mycket lycka vid ett tillfälle, även om du inte gör det längre.” 

Jackson Guthy

Med en raspig röst och stark inlevelse vill Jackson Guthy att du ska känna smärtan när han sjunger. Den glädje, tröst och trygghet som en gång fanns tillhör en försvunnen tid på Like I Did. Rörande, vackert och avskalat. Det här är melodisk ballad-pop när den är som allra bäst.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.