Född och uppvuxen i LA och började Jackson Guthy spela piano när han var fyra år gammal och har inte saktat ner sedan dess. År demos översvämmade hans telefons anteckningar där pommes-emojin betecknade favoritljudklippen. Dessa klipp började allteftersom ta form när han började skriva låtar och spela in. Nu, efter år av att förfina sitt sound och släpptes debut-EP:n Stories 2019 och artisten förbereder sig för mycket mer musik 2022.

Dolby Atmos

”Jag skrev Like I did om en punkt i ett förhållande när du kan känna att personen du bryr dig om glider undan och det inte finns mycket du kan göra för att fixa det. Du börjar tänka på de gånger du verkligen var lycklig eller kär och i det finns en känsla av frid att veta att du kunde ge någon så mycket lycka vid ett tillfälle, även om du inte gör det längre.” 

Jackson Guthy

Med en raspig röst och stark inlevelse vill Jackson Guthy att du ska känna smärtan när han sjunger. Den glädje, tröst och trygghet som en gång fanns tillhör en försvunnen tid på Like I Did. Rörande, vackert och avskalat. Det här är melodisk ballad-pop när den är som allra bäst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.