Född och uppvuxen i LA och började Jackson Guthy spela piano när han var fyra år gammal och har inte saktat ner sedan dess. År demos översvämmade hans telefons anteckningar där pommes-emojin betecknade favoritljudklippen. Dessa klipp började allteftersom ta form när han började skriva låtar och spela in. Nu, efter år av att förfina sitt sound och släpptes debut-EP:n Stories 2019 och artisten förbereder sig för mycket mer musik 2022.

Favoriter Apple Music

”Jag skrev Like I did om en punkt i ett förhållande när du kan känna att personen du bryr dig om glider undan och det inte finns mycket du kan göra för att fixa det. Du börjar tänka på de gånger du verkligen var lycklig eller kär och i det finns en känsla av frid att veta att du kunde ge någon så mycket lycka vid ett tillfälle, även om du inte gör det längre.” 

Jackson Guthy

Med en raspig röst och stark inlevelse vill Jackson Guthy att du ska känna smärtan när han sjunger. Den glädje, tröst och trygghet som en gång fanns tillhör en försvunnen tid på Like I Did. Rörande, vackert och avskalat. Det här är melodisk ballad-pop när den är som allra bäst.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.