She called it love är uppföljaren till singer-songwritern Wallace Morgans debut-EP Running with the Moondance Kid med debutsingeln Heartbreak Suicide som utsågs till bästa 2021 av LA:s The Revue. Med sitt drömska, romantiska intro och hårt slående 90-tals alt-inspirerade refräng är She called it love det perfekta soundtracket till den där härliga tonårskänslan av att vara kär.

Dolby Atmos

She called it love är en låt för när ni båda tänker på det men det är för tidigt för de tre små orden. Jag skrev låten mitt under förälskelsen bara två veckor efter att jag och min pojkvän började ses. Låten är inspirerad av ett slumpmässigt möte vi hade på stranden när en kvinna kom fram till oss och frågade akut om vi hade en telefon. Hon log sedan och sa: ”Jag måste bara ta din bild. Ni två ser så kära ut.” Förvånade och besvärliga log vi mot kameran. Innan vi hann blinka lämnade hon tillbaka telefonen och försvann in i solnedgången. Precis som låten lyder ”där havet möter solen vände vi oss om och båda hade tårar i ögonen”. Det var en av de mest magiska ögonblicken i mitt liv. Det som följde har varit den största kärlek jag någonsin upplevt. Min EP inspirerades av hjärtesorg och självkärleksresan som följde. She called it love är början på ett nytt kapitel. Jag hoppas att den här låten kan påminna människor om att sann kärlek ska få dem att känna sig trygga och sedda och hållna och fria och är värd att vänta på.”

Wallace Morgan

She called it love framförs av Wallace Morgan, Shawn Platzker och Jillian Slade samt producerad av Ben Pleasant

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.