Venus Kiani är en artist från Göteborg som här debuterar med singeln Astray. En retrodoftande och soulig poplåt där vi med en gång golvas av sångerskans starka röst. En röst vars budskap förmedlar att aldrig skämmas för att be om hjälp. Att veta att det alltid finns folk runt en som är villiga att ge den hjälp och stöd som behövs. Gospelkören i låten gör verkligen den känslan än mer stark och tydlig skulle jag säga, när den höjer upp sången och låten till skyarna. Sjukt snyggt!

Följ på Apple Music

Låten är skriven tillsammans med Alexandra Asp som även producerat låten.

Venus Kiani själv går högskolan för scen och musik här på Göteborgs Universitet. Innan debuten har artisten jobbat en hel del med mer folk-orienterad musik samt att hon är 50% av duon Gudmor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011