Venus Kiani är en artist från Göteborg som här debuterar med singeln Astray. En retrodoftande och soulig poplåt där vi med en gång golvas av sångerskans starka röst. En röst vars budskap förmedlar att aldrig skämmas för att be om hjälp. Att veta att det alltid finns folk runt en som är villiga att ge den hjälp och stöd som behövs. Gospelkören i låten gör verkligen den känslan än mer stark och tydlig skulle jag säga, när den höjer upp sången och låten till skyarna. Sjukt snyggt!

Apple Music

Låten är skriven tillsammans med Alexandra Asp som även producerat låten.

Venus Kiani själv går högskolan för scen och musik här på Göteborgs Universitet. Innan debuten har artisten jobbat en hel del med mer folk-orienterad musik samt att hon är 50% av duon Gudmor.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.