Med singeln Nattspel släpper Göran Norman från Luleå sin 33:e låt. Imponerande antal ändå

Svensk Pop Apple Music

Här bjuder artisten på en mix av pop och folkmusik med lite mystik. Arbetet med låten började lite som en ploj med arbetsnamnet Dataspelslåten. Men sedan tog sedan en mer seriös riktning.Bland annat bjöd Göran in Anders Rydberg för lite operasång. Allt för att sätta rätt stämning till låten.
Resultatet är fortfarande lekfullt, men också filmiskt och jag kan tänka mig att de som uppskattar lite poppigare folkmusik som vi bland annat hör under Melodifestivalen skulle kunna uppskatta detta.

Du får lyssna och avgöra själv vad du tycker om Nattspel här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011