Med singeln Nattspel släpper Göran Norman från Luleå sin 33:e låt. Imponerande antal ändå

Favoriter Apple Music

Här bjuder artisten på en mix av pop och folkmusik med lite mystik. Arbetet med låten började lite som en ploj med arbetsnamnet Dataspelslåten. Men sedan tog sedan en mer seriös riktning.Bland annat bjöd Göran in Anders Rydberg för lite operasång. Allt för att sätta rätt stämning till låten.
Resultatet är fortfarande lekfullt, men också filmiskt och jag kan tänka mig att de som uppskattar lite poppigare folkmusik som vi bland annat hör under Melodifestivalen skulle kunna uppskatta detta.

Du får lyssna och avgöra själv vad du tycker om Nattspel här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.