Till ekande gitarrer och stort reverb gör Rich Tuorto en storstilad entre i låten Wildflowers

POPMUZIK LOVER 2

”Jag kan känna att jag ibland hamnar i dessa negativa tänkesätt, när saker och ting inte riktigt går som jag vill. Det är lätt att bara falla djupare och djupare ner i ett hål och tappa allt det goda som omger dig. Jag skrev Wildflowers som en påminnelse till mig själv och alla som behöver det, att vi måste göra det bästa av varje dag vi får. Att om vi bara stannar upp ett ögonblick, öppnar ögonen lite bredare och inte låter negativiteten färga våra sinnen är möjligheterna oändliga.”

Rich Tuorto

I gränslandet mellan pop och indie gör Rich melodisk och ömsint musik som omfamnar öronen som ett mjukt täcke. Tillhörande omslagsbild är dessutom hur jäkla snygg som helst. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011