Till ekande gitarrer och stort reverb gör Rich Tuorto en storstilad entre i låten Wildflowers

Nordiska Favoriter

”Jag kan känna att jag ibland hamnar i dessa negativa tänkesätt, när saker och ting inte riktigt går som jag vill. Det är lätt att bara falla djupare och djupare ner i ett hål och tappa allt det goda som omger dig. Jag skrev Wildflowers som en påminnelse till mig själv och alla som behöver det, att vi måste göra det bästa av varje dag vi får. Att om vi bara stannar upp ett ögonblick, öppnar ögonen lite bredare och inte låter negativiteten färga våra sinnen är möjligheterna oändliga.”

Rich Tuorto

I gränslandet mellan pop och indie gör Rich melodisk och ömsint musik som omfamnar öronen som ett mjukt täcke. Tillhörande omslagsbild är dessutom hur jäkla snygg som helst. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.