Till ekande gitarrer och stort reverb gör Rich Tuorto en storstilad entre i låten Wildflowers

Dolby Atmos

”Jag kan känna att jag ibland hamnar i dessa negativa tänkesätt, när saker och ting inte riktigt går som jag vill. Det är lätt att bara falla djupare och djupare ner i ett hål och tappa allt det goda som omger dig. Jag skrev Wildflowers som en påminnelse till mig själv och alla som behöver det, att vi måste göra det bästa av varje dag vi får. Att om vi bara stannar upp ett ögonblick, öppnar ögonen lite bredare och inte låter negativiteten färga våra sinnen är möjligheterna oändliga.”

Rich Tuorto

I gränslandet mellan pop och indie gör Rich melodisk och ömsint musik som omfamnar öronen som ett mjukt täcke. Tillhörande omslagsbild är dessutom hur jäkla snygg som helst. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.