Brittiska Nicole Dash Jones tar med oss till dansgolvet på nya singeln Deeper. Här står 80-talet i fokus och glittrande synthar varvas med en djup synthbas. Någonstans förs tankarna till Septembers stordagar och soundet är inget annat än ett lysande exempel på grym pop. 

Popmuzik Popcast

”Jag betraktar låten som en hyllning till kärlekens förgänglighet och en hyllning till att hålla fast vid känslan av vad som har gått förlorat över tiden samtidigt som jag desperat försöker rädda min identitet. Jag blev överväldigad av tankar på den andra personens dödlighet, men jag fann också en flyktig skönhet i att bära deras tyngd av sorg för att rädda mig själv vid den tidpunkt som kom med en djup upprymd glädje/sorg. Det här spåret handlar om dessa två olika sidor av olika sidor av kärlek, nästan en evakuering av tyngden på min ande och kärnan i kärlek som går samman för att rädda oss båda.

Nicole Dash Jones

Nostalgiskt men ändå hypermodernt här är singeln Deeper. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.