Brittiska Nicole Dash Jones tar med oss till dansgolvet på nya singeln Deeper. Här står 80-talet i fokus och glittrande synthar varvas med en djup synthbas. Någonstans förs tankarna till Septembers stordagar och soundet är inget annat än ett lysande exempel på grym pop. 

Svensk Pop Apple Music

”Jag betraktar låten som en hyllning till kärlekens förgänglighet och en hyllning till att hålla fast vid känslan av vad som har gått förlorat över tiden samtidigt som jag desperat försöker rädda min identitet. Jag blev överväldigad av tankar på den andra personens dödlighet, men jag fann också en flyktig skönhet i att bära deras tyngd av sorg för att rädda mig själv vid den tidpunkt som kom med en djup upprymd glädje/sorg. Det här spåret handlar om dessa två olika sidor av olika sidor av kärlek, nästan en evakuering av tyngden på min ande och kärnan i kärlek som går samman för att rädda oss båda.

Nicole Dash Jones

Nostalgiskt men ändå hypermodernt här är singeln Deeper. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011