Amerikanska Ginna skickar ett personligt brev till alla lyssnare i nya singeln Universe.

Nordiska Favoriter

”Den här låten talar om den multiversa teorin – att vi kanske lever olika liv som ett resultat av olika val i parallella universum. Jag älskar den teorin eftersom den gör att vi kan tro att vi fortfarande kan vara med dem vi älskade och förlorade någonstans längst resans väg. Jag skrev den här låten inspirerad av den känslan av att inte kunna sova, och önskade så att vara i armarna på en jag hade förlorat (på grund av mina egna dåliga beslut). Jag ville att det skulle låta hoppfullt eftersom jag ville fokusera på skönheten i att kunna fly till det andra universumet.”

Ginna

Stark melodi och piano är det som når längst in, det bevisar ginna tydligt i nya singeln. Med en organisk produktion skapar hon en hoppfull, men ändå bitterljuv låt som blandar innerlig sång och atmosfäriska körer. Det här är singer-songwriter när det är som allra bäst!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.