Amerikanska Ginna skickar ett personligt brev till alla lyssnare i nya singeln Universe.

Popmuzik Podcast

”Den här låten talar om den multiversa teorin – att vi kanske lever olika liv som ett resultat av olika val i parallella universum. Jag älskar den teorin eftersom den gör att vi kan tro att vi fortfarande kan vara med dem vi älskade och förlorade någonstans längst resans väg. Jag skrev den här låten inspirerad av den känslan av att inte kunna sova, och önskade så att vara i armarna på en jag hade förlorat (på grund av mina egna dåliga beslut). Jag ville att det skulle låta hoppfullt eftersom jag ville fokusera på skönheten i att kunna fly till det andra universumet.”

Ginna

Stark melodi och piano är det som når längst in, det bevisar ginna tydligt i nya singeln. Med en organisk produktion skapar hon en hoppfull, men ändå bitterljuv låt som blandar innerlig sång och atmosfäriska körer. Det här är singer-songwriter när det är som allra bäst!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011