Artisten VOCAL LONER inspireras av Barbara Streisand och A Star is Born på nya singeln 1976. Här får vi en brättes om en tragisk kärlekshistoria, sångaren berättar mer:

”Mycket av inspirationen är hämtad från filmen A Star is Born. Jag berättar en historia om en man som blev kär i en tjej som stod i publiken under ett av hans gig, om deras förhållande som följde, och till slut om deras undergång efter år av en destruktiv livsstil fylld av depression och missbruk.”

Organisk instrumentering och innerlig sång är det som står i centrum när VOCAL LONER gör musik och nya låten stärker detta ytterligare. Valet av att återspegla ett specifikt årtal finns en tydlig historia bakom.

”1976 var ett bra musikår. Till exempel så släpptes ett av mina favoritalbum, A Day at the Races av Queen. Och även Blondies självbetitlade debutalbum samt Eagles Hotel California. Efter att ha insett att nyinspelningen av A Star is Born (med Barbara Streisand och Kris Kristofferson i huvudrollerna) kom ut 1976, så kändes det väldigt passande att låten skulle få titeln efter just det året.”

VOCAL LONER
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.