Artisten VOCAL LONER inspireras av Barbara Streisand och A Star is Born på nya singeln 1976. Här får vi en brättes om en tragisk kärlekshistoria, sångaren berättar mer:

Svensk Pop Apple Music

”Mycket av inspirationen är hämtad från filmen A Star is Born. Jag berättar en historia om en man som blev kär i en tjej som stod i publiken under ett av hans gig, om deras förhållande som följde, och till slut om deras undergång efter år av en destruktiv livsstil fylld av depression och missbruk.”

Organisk instrumentering och innerlig sång är det som står i centrum när VOCAL LONER gör musik och nya låten stärker detta ytterligare. Valet av att återspegla ett specifikt årtal finns en tydlig historia bakom.

”1976 var ett bra musikår. Till exempel så släpptes ett av mina favoritalbum, A Day at the Races av Queen. Och även Blondies självbetitlade debutalbum samt Eagles Hotel California. Efter att ha insett att nyinspelningen av A Star is Born (med Barbara Streisand och Kris Kristofferson i huvudrollerna) kom ut 1976, så kändes det väldigt passande att låten skulle få titeln efter just det året.”

VOCAL LONER
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011