Artisten VOCAL LONER inspireras av Barbara Streisand och A Star is Born på nya singeln 1976. Här får vi en brättes om en tragisk kärlekshistoria, sångaren berättar mer:

Favoriter Apple Music

”Mycket av inspirationen är hämtad från filmen A Star is Born. Jag berättar en historia om en man som blev kär i en tjej som stod i publiken under ett av hans gig, om deras förhållande som följde, och till slut om deras undergång efter år av en destruktiv livsstil fylld av depression och missbruk.”

Organisk instrumentering och innerlig sång är det som står i centrum när VOCAL LONER gör musik och nya låten stärker detta ytterligare. Valet av att återspegla ett specifikt årtal finns en tydlig historia bakom.

”1976 var ett bra musikår. Till exempel så släpptes ett av mina favoritalbum, A Day at the Races av Queen. Och även Blondies självbetitlade debutalbum samt Eagles Hotel California. Efter att ha insett att nyinspelningen av A Star is Born (med Barbara Streisand och Kris Kristofferson i huvudrollerna) kom ut 1976, så kändes det väldigt passande att låten skulle få titeln efter just det året.”

VOCAL LONER
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.