Bandet 1984 tar oss än en gång tillbaka till 80-talets Hi-Rng-dansgolv med senaste singeln Shout it out. Det är puls och energi i autobahn-hastighet, och då är jag egentligen blygsam. Om du brukar hänga på det mer retrodoftande dansgolvet när du är ute, så kommer du älska Shout it out, det kan jag garantera dig. Jag tror att detta kommer tillfredsställa många 60- och 70-talister samt de i de yngre generationer som numera känner att de missat något när de inte levde (eller var alldeles för unga) på 80-talet.
Jag tyckte i alla fall denna energi-boost på fyra minuter var precis det jag behövde för att denna dag skulle hamna på topp.

Nordiska Favoriter

För att göra allt ännu roligare har nu Mirko Hirsch och Scala remixat låten. Tempot är uppskruvat, beatet är tyngre och syntharna starkare.
Mirko Hirsch står för en härlig synthwave-version av låten med tidsenliga elgitarrer på slutet. Medan Scala går all in 80-talsrock på sin version och låter elgitarrerna ta över helt. Han gör definitivt något mer oväntat med låten kan man säga. Ett pudelrockande-resultatet som dock passar riktigt, riktigt bra till låten skulle jag säga.
”Är du synthare eller hårdrockare?” nu behöver du inte längre välja, för dessa mixar passar båda läger.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.