Bandet 1984 tar oss än en gång tillbaka till 80-talets Hi-Rng-dansgolv med senaste singeln Shout it out. Det är puls och energi i autobahn-hastighet, och då är jag egentligen blygsam. Om du brukar hänga på det mer retrodoftande dansgolvet när du är ute, så kommer du älska Shout it out, det kan jag garantera dig. Jag tror att detta kommer tillfredsställa många 60- och 70-talister samt de i de yngre generationer som numera känner att de missat något när de inte levde (eller var alldeles för unga) på 80-talet.
Jag tyckte i alla fall denna energi-boost på fyra minuter var precis det jag behövde för att denna dag skulle hamna på topp.

För att göra allt ännu roligare har nu Mirko Hirsch och Scala remixat låten. Tempot är uppskruvat, beatet är tyngre och syntharna starkare.
Mirko Hirsch står för en härlig synthwave-version av låten med tidsenliga elgitarrer på slutet. Medan Scala går all in 80-talsrock på sin version och låter elgitarrerna ta över helt. Han gör definitivt något mer oväntat med låten kan man säga. Ett pudelrockande-resultatet som dock passar riktigt, riktigt bra till låten skulle jag säga.
”Är du synthare eller hårdrockare?” nu behöver du inte längre välja, för dessa mixar passar båda läger.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.