Efter framgången med debutsingeln Chains återvänder Sydney Gordon med den attitydfyllda låten Say what you mean. Den 19-åriga singer/songwriterns gör det otroligt tydligt att hon här menad som popstjärna och stärker här sin talang som låtskrivare ytterligare. 

Say what you mean handlar om att uttrycka sina åsikter och vara öppen med andra och sig själv! Att känna sig själv och vem man är är viktigt och att dela det med andra är också viktigt. Jag försöker vara tydlig och stark men ibland kan det uppfattas som ”svårt” för andra människor. Jag följer vad mitt sinne säger till mig och jag vill att mina lyssnare ska veta att det är okej att vara påstridig och säga vad du menar!!!! Var bara dig själv.”

Sydney Gordon

Sydney Gordon är en infödd New Yorker som har fängslats av musik så länge hon kan minnas. Hennes föräldrar insåg tidigt hennes fantastiska sångröst och uppmuntrade henne att utöva sina musikaliska talanger. Efter piano och sånglektioner från 12-års ålder började Sydney som 15 åring skriva egna texter. Efter att ha flitigt finslipat sitt hantverk under de senaste åren är hon mer än redo att ta sin plats på popscenen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.