Efter framgången med debutsingeln Chains återvänder Sydney Gordon med den attitydfyllda låten Say what you mean. Den 19-åriga singer/songwriterns gör det otroligt tydligt att hon här menad som popstjärna och stärker här sin talang som låtskrivare ytterligare. 

Nordiska Favoriter

Say what you mean handlar om att uttrycka sina åsikter och vara öppen med andra och sig själv! Att känna sig själv och vem man är är viktigt och att dela det med andra är också viktigt. Jag försöker vara tydlig och stark men ibland kan det uppfattas som ”svårt” för andra människor. Jag följer vad mitt sinne säger till mig och jag vill att mina lyssnare ska veta att det är okej att vara påstridig och säga vad du menar!!!! Var bara dig själv.”

Sydney Gordon

Sydney Gordon är en infödd New Yorker som har fängslats av musik så länge hon kan minnas. Hennes föräldrar insåg tidigt hennes fantastiska sångröst och uppmuntrade henne att utöva sina musikaliska talanger. Efter piano och sånglektioner från 12-års ålder började Sydney som 15 åring skriva egna texter. Efter att ha flitigt finslipat sitt hantverk under de senaste åren är hon mer än redo att ta sin plats på popscenen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011