Islands Heidrunna delar med sig av bitterljuva funderingar på senaste tillskottet Daydreamer . Hämtad från debutalbumet Melodramatic, som är planeras släppas 21 april får vi här funkiga rytmer med glimten i ögat. 

Dolby Atmos

Artisten blandar skönt nordisk elektropop, med nostalgiska inslag och organisk instrumentering. Med musiken önskar artisten att vi ska sväva genom kosmos till hyperaktiv synth-pop. 

Daydreamer är en av mina favoritlåtar som jag har skrivit hittills. Den kom till när jag gick hem en solig dag, jag började nynna på den här melodin med texten ”daydreamer” och det fick mig att känna mig otrolig. Så bra att när jag kom hem gick jag direkt till pianot och började spela ackorden… det kändes så speciellt och naturligt som om något låg i luften.” 

Heidrunna

Temat är kärlek om mer specifikt att träffa någon och ha en romans som med all säkerhet många kan relatera till. 

Daydreamer en sentimental resa som följer Heidrunna när hon tar en tripp längs minnenas väg.  Sound-mässigt avviker den något från tidigare släpp men inte mig emot. Syntar är ganska härligt att lyssna till. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.