Islands Heidrunna delar med sig av bitterljuva funderingar på senaste tillskottet Daydreamer . Hämtad från debutalbumet Melodramatic, som är planeras släppas 21 april får vi här funkiga rytmer med glimten i ögat. 

Favoriter Apple Music

Artisten blandar skönt nordisk elektropop, med nostalgiska inslag och organisk instrumentering. Med musiken önskar artisten att vi ska sväva genom kosmos till hyperaktiv synth-pop. 

Daydreamer är en av mina favoritlåtar som jag har skrivit hittills. Den kom till när jag gick hem en solig dag, jag började nynna på den här melodin med texten ”daydreamer” och det fick mig att känna mig otrolig. Så bra att när jag kom hem gick jag direkt till pianot och började spela ackorden… det kändes så speciellt och naturligt som om något låg i luften.” 

Heidrunna

Temat är kärlek om mer specifikt att träffa någon och ha en romans som med all säkerhet många kan relatera till. 

Daydreamer en sentimental resa som följer Heidrunna när hon tar en tripp längs minnenas väg.  Sound-mässigt avviker den något från tidigare släpp men inte mig emot. Syntar är ganska härligt att lyssna till. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.