Singer-songwriter, producenten och artisten Novaa blandar skönt kaos och förvandlar sina fynd till låtar. Som kvinna som inte bara skriver och sjunger, utan även producerar sina låtar själv, har hon det inte alltid lätt i den mansdominerade musikbranschen. Därför försöker hon befria sig från könsstereotyper och etiketter när det är möjligt.

Följ på Apple Music

Berlinbaserade artisten Lie Ning är en helt exceptionell talang, han sjunger, dansar, modellerar och har en galen röst. Utöver det är han dessutom en förespråkare för både LGBTQIA+, BIPoC och PoC-gemenskaperna genom engagemang och utbildning.

Tillsammans har de två mycket att dela med sig av, men istället för att gå in på specifika detaljer i sina egna berättelser vill de hellre skapa ett utrymme för de outtalade bitarna Story Untold markerar deras första singel tillsammans.

”Alla har dem, berättelser som kanske aldrig ser dagens ljus. Frågor som börjar med om, när och kanske. Rädslor och önskningar som förblir outtalade, men som vi skulle vilja utforska vidare. Dessa berättelser och tankar är viktiga trots sin tyngd. Story Untold är tillägnad nära och kära som var tvungna att övervinna många bördor i tidig ålder och aldrig riktigt kunde vara ett barn.”

Novaa

Om du lyssnar noga kommer du att på ett intimt men universellt sätt få höra en kvinna som modigt, rädd, men ärligt omfamnar och konfronterar livet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011