Singer-songwriter, producenten och artisten Novaa blandar skönt kaos och förvandlar sina fynd till låtar. Som kvinna som inte bara skriver och sjunger, utan även producerar sina låtar själv, har hon det inte alltid lätt i den mansdominerade musikbranschen. Därför försöker hon befria sig från könsstereotyper och etiketter när det är möjligt.

Berlinbaserade artisten Lie Ning är en helt exceptionell talang, han sjunger, dansar, modellerar och har en galen röst. Utöver det är han dessutom en förespråkare för både LGBTQIA+, BIPoC och PoC-gemenskaperna genom engagemang och utbildning.

Tillsammans har de två mycket att dela med sig av, men istället för att gå in på specifika detaljer i sina egna berättelser vill de hellre skapa ett utrymme för de outtalade bitarna Story Untold markerar deras första singel tillsammans.

”Alla har dem, berättelser som kanske aldrig ser dagens ljus. Frågor som börjar med om, när och kanske. Rädslor och önskningar som förblir outtalade, men som vi skulle vilja utforska vidare. Dessa berättelser och tankar är viktiga trots sin tyngd. Story Untold är tillägnad nära och kära som var tvungna att övervinna många bördor i tidig ålder och aldrig riktigt kunde vara ett barn.”

Novaa

Om du lyssnar noga kommer du att på ett intimt men universellt sätt få höra en kvinna som modigt, rädd, men ärligt omfamnar och konfronterar livet.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.