Singer-songwriter, producenten och artisten Novaa blandar skönt kaos och förvandlar sina fynd till låtar. Som kvinna som inte bara skriver och sjunger, utan även producerar sina låtar själv, har hon det inte alltid lätt i den mansdominerade musikbranschen. Därför försöker hon befria sig från könsstereotyper och etiketter när det är möjligt.

Apple Music

Berlinbaserade artisten Lie Ning är en helt exceptionell talang, han sjunger, dansar, modellerar och har en galen röst. Utöver det är han dessutom en förespråkare för både LGBTQIA+, BIPoC och PoC-gemenskaperna genom engagemang och utbildning.

Tillsammans har de två mycket att dela med sig av, men istället för att gå in på specifika detaljer i sina egna berättelser vill de hellre skapa ett utrymme för de outtalade bitarna Story Untold markerar deras första singel tillsammans.

”Alla har dem, berättelser som kanske aldrig ser dagens ljus. Frågor som börjar med om, när och kanske. Rädslor och önskningar som förblir outtalade, men som vi skulle vilja utforska vidare. Dessa berättelser och tankar är viktiga trots sin tyngd. Story Untold är tillägnad nära och kära som var tvungna att övervinna många bördor i tidig ålder och aldrig riktigt kunde vara ett barn.”

Novaa

Om du lyssnar noga kommer du att på ett intimt men universellt sätt få höra en kvinna som modigt, rädd, men ärligt omfamnar och konfronterar livet.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.