Kyle Hume släpper den känslosamma pianoballaden Better off without me. Med utgångspunkt i erfarenheter från tidigare relationer sjunger artisten om vetskapen om att man inte är den person som den andra parten behöver. Ibland kan det vara svårt acceptera att en själv är problemet i ett fröhållande, men Hume gör det här tydligt att det just är han som måste lämna för bådas bästa. 

Popmuzik Lover

Lovande Kyle ger oss således definitionen av en sorglig kärlekssång med tillhörande atmosfärisk produktion och innerlig sång. Planen är att låten ackompanjeras av en musikvideo som släpps två veckor efter release därefter följs en EP. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.