Kyle Hume släpper den känslosamma pianoballaden Better off without me. Med utgångspunkt i erfarenheter från tidigare relationer sjunger artisten om vetskapen om att man inte är den person som den andra parten behöver. Ibland kan det vara svårt acceptera att en själv är problemet i ett fröhållande, men Hume gör det här tydligt att det just är han som måste lämna för bådas bästa. 

Följ på Apple Music

Lovande Kyle ger oss således definitionen av en sorglig kärlekssång med tillhörande atmosfärisk produktion och innerlig sång. Planen är att låten ackompanjeras av en musikvideo som släpps två veckor efter release därefter följs en EP. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011