Kyle Hume släpper den känslosamma pianoballaden Better off without me. Med utgångspunkt i erfarenheter från tidigare relationer sjunger artisten om vetskapen om att man inte är den person som den andra parten behöver. Ibland kan det vara svårt acceptera att en själv är problemet i ett fröhållande, men Hume gör det här tydligt att det just är han som måste lämna för bådas bästa. 

Popmuzik Popcast

Lovande Kyle ger oss således definitionen av en sorglig kärlekssång med tillhörande atmosfärisk produktion och innerlig sång. Planen är att låten ackompanjeras av en musikvideo som släpps två veckor efter release därefter följs en EP. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.