Alek Hills är en artist från Finland som gör retrodoftande poplåtar, med en känsla av att de är hämtade från en 80-talsfilm. Senaste singeln med Alek Hills är Good time, som då är andra smakprovet från artistens kommande EP med tre låtar allt som allt.
Varje låt på EP:n berättar storyn om ett triangeldrama och först ut var låten The Motel som släpptes i fjol. Den första singeln berättades från ”bedragarens” synvinkel och nu med Good time får vi istället följa ”älskarens” historia.

DOLBY ATMOS

Good time får vi en berättelse om en person som egentligen söker kärlek, men hamnar hos någon som bara vill ha sex och inget mer…
Som sagt, så är produktionen kraftigt färgad av 80-talet med klassisk synthpiano, blöta synthtrummor och en medryckande melodi. Härlig återblick till tidsperioden där retrokänslan är total.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011