Alek Hills är en artist från Finland som gör retrodoftande poplåtar, med en känsla av att de är hämtade från en 80-talsfilm. Senaste singeln med Alek Hills är Good time, som då är andra smakprovet från artistens kommande EP med tre låtar allt som allt.
Varje låt på EP:n berättar storyn om ett triangeldrama och först ut var låten The Motel som släpptes i fjol. Den första singeln berättades från ”bedragarens” synvinkel och nu med Good time får vi istället följa ”älskarens” historia.

Popmuzik Popcast

Good time får vi en berättelse om en person som egentligen söker kärlek, men hamnar hos någon som bara vill ha sex och inget mer…
Som sagt, så är produktionen kraftigt färgad av 80-talet med klassisk synthpiano, blöta synthtrummor och en medryckande melodi. Härlig återblick till tidsperioden där retrokänslan är total.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.