Chaz Kiss är en 19-årig artist från USA, med bas i staten New York. Med A.V. släpper artisten sin andra singel från kommande EP:n. Till sin hjälp på nya singeln har Chaz Kiss tagit in violinisten Rebecca Moore som skapar ett spännande arrangemang till låten för att öka känslan och stämningen ytterligare.

Nordiska Favoriter

Låten i sig handlar om att hantera mental ohälsa och hur det påverkar dem runt sig. Så en viktig låt med som sagt ett spännande uttryck och arrangemang.
Du kanske undrar vad just A.V. står för? Det står för Arrhythmic Violins. Just den känsla de försöker skapa i låten helt enkelt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011