Postpunk-bandet Diestinct från Sundsvall är här aktuella med singeln Man älskar. Låten i sig är en mix av pop och rock och visst doftar det lite U2, Simple Minds kring albumet Neapolis med en stänk av Tomas Ledin? Det var i alla fall de associationer jag drog av denna låt. Jag gillar verkligen känslan i låten.

DOLBY ATMOS

Vad man är tycker det låter som, så är Man älskar en i raden av nya singlar från Jan Zachrisson och Mikael Sehlin som snart släpper ett nytt album. Sist det begav sig var ju i början av 80-talet, så för alla som väntat på en uppföljare till Frusna Tårar, nu är det dags.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011