Postpunk-bandet Diestinct från Sundsvall är här aktuella med singeln Man älskar. Låten i sig är en mix av pop och rock och visst doftar det lite U2, Simple Minds kring albumet Neapolis med en stänk av Tomas Ledin? Det var i alla fall de associationer jag drog av denna låt. Jag gillar verkligen känslan i låten.

Popmuzik Popcast

Vad man är tycker det låter som, så är Man älskar en i raden av nya singlar från Jan Zachrisson och Mikael Sehlin som snart släpper ett nytt album. Sist det begav sig var ju i början av 80-talet, så för alla som väntat på en uppföljare till Frusna Tårar, nu är det dags.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.