Postpunk-bandet Diestinct från Sundsvall är här aktuella med singeln Man älskar. Låten i sig är en mix av pop och rock och visst doftar det lite U2, Simple Minds kring albumet Neapolis med en stänk av Tomas Ledin? Det var i alla fall de associationer jag drog av denna låt. Jag gillar verkligen känslan i låten.

Popmuzik Lover

Vad man är tycker det låter som, så är Man älskar en i raden av nya singlar från Jan Zachrisson och Mikael Sehlin som snart släpper ett nytt album. Sist det begav sig var ju i början av 80-talet, så för alla som väntat på en uppföljare till Frusna Tårar, nu är det dags.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.