Den australiensiske sångaren René Le Feuvre sjunger om banden man har med sin partner på nya singeln Tempo, när de är som starkast och utan några som helst tvivel.

Svensk Pop

Låten i sig är första smakprovet från sångarens kommande EP In Your Atmosphere som släpps till Juni. På den samarbetar René bland annat med trummisen Aaron Sterling (John Mayer, Taylor Swift, Niall Horan) för att skapa en futuristisk produktion där synthar mixas med de mer organiska instrumenten. Ovanpå det hittar vi sångarens lena röst som passar perfekt till produktionen, vilket du definitivt kommer märka på just Tempo.

Så håll ögonen och öronen riktade mot sångaren. För 2022 kommer definitivt bli hans år med hela 13 låtar planerade över året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.