Kinesiska Siena Wu släpper den elektroniska pop-singeln Sober som sjungs till stora delar på modersmålet. Låten i sig hade premiär på Kinas största TV-plattform CCTV.

POPMUZIK LOVER 2

Siena Wu skrev Sober efter förlusten av någon på grund av depression och för tillfället verkade det nästan nödvändigt för henne att skriva om det för att gå vidare. Med utgångspunkt från en mycket privat plats i sitt liv, till att slutligen sjunga den på nationell tv, insåg Siena att hon behövde göra detta till en hymn för kvinnor att dansa till på natten, för att känna sig mindre ensamma och känna sig okej om att vara sig själva.

Produktionen är lättsam och atmosfärsik med en snygga synth-texturer. Melodin är hookig och vokalerna gör en nyfiken att lyssna noggrant. Helt enkelt en riktigt stark poplåt där vi inte behöver språkmässig kunskap för att förstå helheten.

Siena är 22-år och har skapat musik från tidig ålder då hon spelade in sång på sin iPad. Artisten gick på Berklee College of Music och är just nu signad till UMPG som låtskrivare, samt att hennes musik bland annat använts i en kinesisk reklam för Apple Watch.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011