Kinesiska Siena Wu släpper den elektroniska pop-singeln Sober som sjungs till stora delar på modersmålet. Låten i sig hade premiär på Kinas största TV-plattform CCTV.

Favoriter Apple Music

Siena Wu skrev Sober efter förlusten av någon på grund av depression och för tillfället verkade det nästan nödvändigt för henne att skriva om det för att gå vidare. Med utgångspunkt från en mycket privat plats i sitt liv, till att slutligen sjunga den på nationell tv, insåg Siena att hon behövde göra detta till en hymn för kvinnor att dansa till på natten, för att känna sig mindre ensamma och känna sig okej om att vara sig själva.

Produktionen är lättsam och atmosfärsik med en snygga synth-texturer. Melodin är hookig och vokalerna gör en nyfiken att lyssna noggrant. Helt enkelt en riktigt stark poplåt där vi inte behöver språkmässig kunskap för att förstå helheten.

Siena är 22-år och har skapat musik från tidig ålder då hon spelade in sång på sin iPad. Artisten gick på Berklee College of Music och är just nu signad till UMPG som låtskrivare, samt att hennes musik bland annat använts i en kinesisk reklam för Apple Watch.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.