Efter fyra tysta år är nu ODESZA tillbaka med en riktig monsterhit. På The Last Goodbye har duon lånat Bettye LaVettes röst från sångerskans låt med samma namn från 1965.

Favoriter Apple Music

Resultatet är en riktigt klubbdänga som mixar funkiga beats, stråkar och framförallt LaVettes starka och souliga röst. Magi inte bara för dansgolvet vill jag lova.

Om låten berättar ODESZA:

”Idén att föra samman två världar, som till en början verkar avlägsna, har alltid varit något vi har dragits till.
Det var en absolut ära att få arbeta med Bettyes röst under arbetet med att skapa låten. Hon kan förmedla känslor med sitt vokala arbete till skillnad från de flesta andra. Hittills har det här varit en av de mer tillfredsställande låtarna vi har haft chansen att jobba med som artister. Vi hoppas att alla som lyssnar tycker om låten lika mycket som vi när vi gjorde det.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.