Efter fyra tysta år är nu ODESZA tillbaka med en riktig monsterhit. På The Last Goodbye har duon lånat Bettye LaVettes röst från sångerskans låt med samma namn från 1965.

DOLBY ATMOS

Resultatet är en riktigt klubbdänga som mixar funkiga beats, stråkar och framförallt LaVettes starka och souliga röst. Magi inte bara för dansgolvet vill jag lova.

Om låten berättar ODESZA:

”Idén att föra samman två världar, som till en början verkar avlägsna, har alltid varit något vi har dragits till.
Det var en absolut ära att få arbeta med Bettyes röst under arbetet med att skapa låten. Hon kan förmedla känslor med sitt vokala arbete till skillnad från de flesta andra. Hittills har det här varit en av de mer tillfredsställande låtarna vi har haft chansen att jobba med som artister. Vi hoppas att alla som lyssnar tycker om låten lika mycket som vi när vi gjorde det.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011