Låt oss presentera KATALIN och hennes debutsingel Snälla Ta Mig Med. Sköna rytmer transporterar oss till ett glittrande pop-landskap som för tankarna till sommaren. Trots en söt paketerad produktion vittnar texten om ett svårt break up där man pendlar mellan att veta vad man vill för att i nästa stund inte veta någonting. 

Favoriter Apple Music

Det är gränslandet mellan nyskapande svensk pop och melankolisk singer/songwriter tradition som KATALIN verkar. Hennes berättarteknik är nästintill naken och rå med en vibrerande nerv som berör djupt in i den nordiska folksjälen. Med influenser från såväl Cornelis Vreeswijk som Veronika Maggio är KATALIN en artist som satsar stort inför 2022. 

Scendebuten gjorde artisten förra året under internationella WORLD PRIDE festivalen sedan dess har det buzzats flitigt om ”den okända tjejen med gitarren och den magiska rösten som fick hela festivalen att stanna av för en stund”.

Ni hör Snälla Ta Mig Med här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.