Den franske artisten Dude Low är just nu fullt upp för att förbereda världen på kommande albumet Ego Trip med tio låta. Ett album som släpps i April via din favoritplattform för musiklyssnande.
Från det albumet kan du här höra den avslappnade och chillade singeln Amnesia som då blir första i raden av ny musik från artisten inför släppet.
Amnesia i sig handlar om eskapism och att känna sig vilsen i livet. Att mest bara få komma bort från ekorrhjulet och allt som händer i världen runt en. Ganska skön inställning och framförallt en skön låt, vars video du kan se här nedan.

Favoriter Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011