Foxfeather är en alt-americana duo som består av Carly Ricks Smith och Laura Paige Stratton från Colorado. De släppte sitt självbetitlade debutalbum 2016 och just nu jobbar de mot att släppa uppföljaren The Nature of Things, som släpps under året.

Nordiska Favoriter

Från det kan du här lyssna på förstasingeln i form av den upplyftande och feministiska låten Too damn small. En låt om att hitta styrka i motgångar och fortsätta med ens kall, som i Foxfeathers fall är att skapa musik. Låten i sig hittar influenser från ikoner som Stevie Nicks, Brandi Carlile och Rachael Price från Lake Street Dive och ger oss en smittsam medryckande känsla och kraftfull sång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.