Foxfeather är en alt-americana duo som består av Carly Ricks Smith och Laura Paige Stratton från Colorado. De släppte sitt självbetitlade debutalbum 2016 och just nu jobbar de mot att släppa uppföljaren The Nature of Things, som släpps under året.

POPMUZIK LOVER 2

Från det kan du här lyssna på förstasingeln i form av den upplyftande och feministiska låten Too damn small. En låt om att hitta styrka i motgångar och fortsätta med ens kall, som i Foxfeathers fall är att skapa musik. Låten i sig hittar influenser från ikoner som Stevie Nicks, Brandi Carlile och Rachael Price från Lake Street Dive och ger oss en smittsam medryckande känsla och kraftfull sång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011