Då är det dags att dansa lite disco här i bloggen.
Den franska duon Blossom Club bjuder in till synthig nu-disco med singeln Miracle. En skönt medryckande låt med varm basgång, drömliknande sång och härligt driv. Resultatet är verkligen något jag vill dansa till natten igenom. För denna typ av funkig disco är ju något man inte kan få för mycket av, eller vad säger du?

Favoriter Apple Music

Miracle är duons första singel som duon släpper efter att de träffades under 2020. Den första i raden av låtar som de spelat in under fjolåret. Så räkna med att besöka Blossom Club fler gånger under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.