Då är det dags att dansa lite disco här i bloggen.
Den franska duon Blossom Club bjuder in till synthig nu-disco med singeln Miracle. En skönt medryckande låt med varm basgång, drömliknande sång och härligt driv. Resultatet är verkligen något jag vill dansa till natten igenom. För denna typ av funkig disco är ju något man inte kan få för mycket av, eller vad säger du?

Popmuzik Podcast

Miracle är duons första singel som duon släpper efter att de träffades under 2020. Den första i raden av låtar som de spelat in under fjolåret. Så räkna med att besöka Blossom Club fler gånger under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011