Restless Modern är en artist på 25 år från Wisconsin i USA. Med inspiration av akter så som The 1975, My Chemical Romance, Bon Iver, Elton John, Kanye West och Frank Ocean släppte artisten sin första musik 2017 och har sedan dess fått ut en hel del singlar, EP och ett album. Senast ut var EP:n Scary Sky som släpptes i höstas.

Apple Music Svensk Pop

Nu är det dags för Restless Modern att släppa singeln On and on. En stark poplåt som osar hot och är producerad av artisten tillsammans med Peter Thomas.
Här sjunger artisten om en person som saknar någon försonande moralisk konstitution, trots en framväxande självmedvetenhet, men verkar vara frustrerande mänsklig. Det är kärnan som On and on och kommande EP:n bygger på: vi är alla en del av det kollektiva ”vi”; vem ser du när du ser dig i spegeln?

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.