Restless Modern är en artist på 25 år från Wisconsin i USA. Med inspiration av akter så som The 1975, My Chemical Romance, Bon Iver, Elton John, Kanye West och Frank Ocean släppte artisten sin första musik 2017 och har sedan dess fått ut en hel del singlar, EP och ett album. Senast ut var EP:n Scary Sky som släpptes i höstas.

Skicka in din musik

Nu är det dags för Restless Modern att släppa singeln On and on. En stark poplåt som osar hot och är producerad av artisten tillsammans med Peter Thomas.
Här sjunger artisten om en person som saknar någon försonande moralisk konstitution, trots en framväxande självmedvetenhet, men verkar vara frustrerande mänsklig. Det är kärnan som On and on och kommande EP:n bygger på: vi är alla en del av det kollektiva ”vi”; vem ser du när du ser dig i spegeln?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011