Artisten Lisa Frangeur är just nu aktuell med EP:n INL. Från det kan du här nedan lyssna på titelspåret.
Med ett piano och triphop-beats skapar artisten ett behagligt ljudlandskap som för tankarna till Massive Attacks andra album Protection. En musikvärld som har ena foten i jazzen och den andra i den elektroniska musiken. Det blir en viss filmisk känsla över låten skulle jag säga och allt lyfts fram av sångerskan mjuka röst som sjunger meningen It’s Not Love.

Popmuzik Lover

Om låten berättar sångerskan för bloggen:

”Låten kom till mig i ett ögonblick av frustration över allt som skaver i tillvaron som vi inte kan påverka. Den blev till en allvarlig lek med ljud och stämningar och till en sorts anti-kärlekshistoria om en relation som inte är riktigt bra.”

Temat för själva EP:n är sprunget ur Bianca Kronlöfs bok Brev till mannen och låtarnas tilltal har inspirerats ur hennes som är rakt och direkt.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.