Artisten Lisa Frangeur är just nu aktuell med EP:n INL. Från det kan du här nedan lyssna på titelspåret.
Med ett piano och triphop-beats skapar artisten ett behagligt ljudlandskap som för tankarna till Massive Attacks andra album Protection. En musikvärld som har ena foten i jazzen och den andra i den elektroniska musiken. Det blir en viss filmisk känsla över låten skulle jag säga och allt lyfts fram av sångerskan mjuka röst som sjunger meningen It’s Not Love.

Apple Music

Om låten berättar sångerskan för bloggen:

”Låten kom till mig i ett ögonblick av frustration över allt som skaver i tillvaron som vi inte kan påverka. Den blev till en allvarlig lek med ljud och stämningar och till en sorts anti-kärlekshistoria om en relation som inte är riktigt bra.”

Temat för själva EP:n är sprunget ur Bianca Kronlöfs bok Brev till mannen och låtarnas tilltal har inspirerats ur hennes som är rakt och direkt.

Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.