Natalie Naomic är en artist på 23 år från staden Lynchburg i Virginia, USA. Med inspiration från akter som LANY och The 1975 släpper Natalie här debutsingeln It’s getting old. En drömliknande och behaglig låt där sångerskan sjunger om ett förhållande som fastnat i sina spår och som inte riktigt funkar. Jag gillade känslan i låten och enkelheten i arrangemanget som bygger på en trummaskin och synthar. Framförallt tycker jag att Natalies mjuka röst lyfter låten.

Popmuzik Popcast
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.