Natalie Naomic är en artist på 23 år från staden Lynchburg i Virginia, USA. Med inspiration från akter som LANY och The 1975 släpper Natalie här debutsingeln It’s getting old. En drömliknande och behaglig låt där sångerskan sjunger om ett förhållande som fastnat i sina spår och som inte riktigt funkar. Jag gillade känslan i låten och enkelheten i arrangemanget som bygger på en trummaskin och synthar. Framförallt tycker jag att Natalies mjuka röst lyfter låten.

Nordiska Favoriter
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011