Förra året presenterade ett flertal nya singlar från LÉON, detta efter karriärens andra album Apart från 2020. Både Soaked och Dancer tillhörde mina favoriter, men även den lysande pop-dängan med Jonas Blue Hear Me Say. 

Svensk Pop

Nu är artisten tillbaka för att önska oss en lyckosam start på 2022. I Wishful Thinking får vi en låt i sann LÉON andan. Vemodet ligger som ett tjockt täcke och hennes röst guidar oss lika ömt och varsamt som vanligt. Det är inte längre en fråga om rysningar när det gäller den här sångerskans sått att beröra, hon river upp nackhåret vid roten. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.