Hayden Magnum är en sångare och skådespelare från USA med ett härligt Colgate-leende, som just nu är aktuell med sin debut-EP The Indigo Project. Ett projekt som artisten jobbat på sedan 2018 och som föregåtts av singlarna Flicker, Colombian Gold och Sweet Isabella under fjolåret.
-I musikvideon till just Flicker får vi även ta del av Haydens skådespelartalang, tillsammans med en lysande poplåt, så den ska du absolut kolla in här nedan.

Skicka in din musik

Fokusspåret från The Indigo Project är låten Outnumbered. En låt som handlar om att känna sig överväldigad över enkla saker som inte alltid borde vara överväldigande. Men också känslan för en viss person som alltid återkom i tankarna när artisten kände ilska eller sorg.

Själv gillade jag ju textraderna ”I’m outnumbered by the boys asking if I’m gay and I’m outnumbered by the girls asking if I’m straight”. Men också den lysande melodin, så definitivt en stark poplåt som du inte bör missa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011