Hayden Magnum är en sångare och skådespelare från USA med ett härligt Colgate-leende, som just nu är aktuell med sin debut-EP The Indigo Project. Ett projekt som artisten jobbat på sedan 2018 och som föregåtts av singlarna Flicker, Colombian Gold och Sweet Isabella under fjolåret.
-I musikvideon till just Flicker får vi även ta del av Haydens skådespelartalang, tillsammans med en lysande poplåt, så den ska du absolut kolla in här nedan.

Fokusspåret från The Indigo Project är låten Outnumbered. En låt som handlar om att känna sig överväldigad över enkla saker som inte alltid borde vara överväldigande. Men också känslan för en viss person som alltid återkom i tankarna när artisten kände ilska eller sorg.

Själv gillade jag ju textraderna ”I’m outnumbered by the boys asking if I’m gay and I’m outnumbered by the girls asking if I’m straight”. Men också den lysande melodin, så definitivt en stark poplåt som du inte bör missa.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.