Isac Halldin är mest känd som låtskrivare och har har gjort ett par låtar för Victor Leksells debutalbum Fånga mig när jag faller. Men Isac har även släppt ett par singlar under eget namn. 2018 debuterade han med den lysande låten I’m better och efter det har han släppt ett par låtar till.

Apple Music

Nu är det dags för den 22-årige västkustbon att släppa singeln Will you be mine. Här bjuder sångaren oss på en emotionell poplåt med luftig produktion som byggs upp från en akustisk gitarr och målas upp med Isacs magiska röst. En röst som frågar sig var han står i en relation.
Förhoppningsvis en låt som får fler att upptäcka denna popjuvel till artist.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.