Isac Halldin är mest känd som låtskrivare och har har gjort ett par låtar för Victor Leksells debutalbum Fånga mig när jag faller. Men Isac har även släppt ett par singlar under eget namn. 2018 debuterade han med den lysande låten I’m better och efter det har han släppt ett par låtar till.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för den 22-årige västkustbon att släppa singeln Will you be mine. Här bjuder sångaren oss på en emotionell poplåt med luftig produktion som byggs upp från en akustisk gitarr och målas upp med Isacs magiska röst. En röst som frågar sig var han står i en relation.
Förhoppningsvis en låt som får fler att upptäcka denna popjuvel till artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011