Vackert och emotionellt blir det när den kanadensiska singer-songwritern Geneviève Racette samarbetar med Dallas Green som släpper musik under namnet City and Colour på singeln Someone.
Låten i sig är ärlig och naken när den berättar om åtrå, frestelse och fantasi tillsammans med skuldkänslorna som kommer med just dessa tankar.

Nordiska Favoriter

”Ibland kastar livet känslor på dig och de är tänkta att fungera som signaler. Personligen var detta ett larm som ständigt ringde i mina öron som sa till mig att mitt förhållande måste avslutas.”

Geneviève Racette

Someone är tagen från Geneviève Racettes kommande album Satellite som släpps den 18:e Mars. Albumet blir sångerskans tredje och innehåller nio låtar allt som allt som alla behandlar ämnet om att upptäcka sig själv och reflektera över livets kärlekscyklar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.