Vackert och emotionellt blir det när den kanadensiska singer-songwritern Geneviève Racette samarbetar med Dallas Green som släpper musik under namnet City and Colour på singeln Someone.
Låten i sig är ärlig och naken när den berättar om åtrå, frestelse och fantasi tillsammans med skuldkänslorna som kommer med just dessa tankar.

Popmuzik Popcast

”Ibland kastar livet känslor på dig och de är tänkta att fungera som signaler. Personligen var detta ett larm som ständigt ringde i mina öron som sa till mig att mitt förhållande måste avslutas.”

Geneviève Racette

Someone är tagen från Geneviève Racettes kommande album Satellite som släpps den 18:e Mars. Albumet blir sångerskans tredje och innehåller nio låtar allt som allt som alla behandlar ämnet om att upptäcka sig själv och reflektera över livets kärlekscyklar.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.