Erasing you skev den isländska artisten Heidrunna när hon besökte Sverige för att skriva nya låtar.
Resultatet är en poplåt med skönt synthig produktion. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på Jarres Oxygene 4 när jag hör refrängen. Något som jag självklart uppskattade.
Om låten berättar artisten:

Favoriter Apple Music

”Som många av mina låtar handlar den om engagemang och fobi. Slitningarna och ovissheten i relationer – älskar han mig eller inte! Groundhog-dagen och känslorna och tröttheten av att stanna och starta om och tillslut bestämma sig för att det kanske enda sättet att stoppa det hela är att radera allt om den personen och aldrig svara personen igen.”

Erasing you är producerad av Liam Howe och tagen från artistens kommande album Melodramatic som släpps senare i år. Med andra ord kan du göra dig redo för vemodig synthpop igenom att klicka igång låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.