Erasing you skev den isländska artisten Heidrunna när hon besökte Sverige för att skriva nya låtar.
Resultatet är en poplåt med skönt synthig produktion. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på Jarres Oxygene 4 när jag hör refrängen. Något som jag självklart uppskattade.
Om låten berättar artisten:

Favoriter Apple Music

”Som många av mina låtar handlar den om engagemang och fobi. Slitningarna och ovissheten i relationer – älskar han mig eller inte! Groundhog-dagen och känslorna och tröttheten av att stanna och starta om och tillslut bestämma sig för att det kanske enda sättet att stoppa det hela är att radera allt om den personen och aldrig svara personen igen.”

Erasing you är producerad av Liam Howe och tagen från artistens kommande album Melodramatic som släpps senare i år. Med andra ord kan du göra dig redo för vemodig synthpop igenom att klicka igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.