Erasing you skev den isländska artisten Heidrunna när hon besökte Sverige för att skriva nya låtar.
Resultatet är en poplåt med skönt synthig produktion. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på Jarres Oxygene 4 när jag hör refrängen. Något som jag självklart uppskattade.
Om låten berättar artisten:

Följ på Apple Music

”Som många av mina låtar handlar den om engagemang och fobi. Slitningarna och ovissheten i relationer – älskar han mig eller inte! Groundhog-dagen och känslorna och tröttheten av att stanna och starta om och tillslut bestämma sig för att det kanske enda sättet att stoppa det hela är att radera allt om den personen och aldrig svara personen igen.”

Erasing you är producerad av Liam Howe och tagen från artistens kommande album Melodramatic som släpps senare i år. Med andra ord kan du göra dig redo för vemodig synthpop igenom att klicka igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011